Det jag köpte

T-Shirt-H&M 99:-
Nagellack-Åhléns orangea 50:- svarta 20:-
Iphone skal för 4/4s-Kjell o co 80:-
Bok-Akedemibokhandeln 99:-

Stan

Idag har jag varit nere på stan med Tilda, Sara, Rebecca och Linnea. Vi åt på nancys kollade på kläder och hade det kul. Köpte lite saker som jag visar senare.


Ville bara säga...

att om något ser konstigt ut med min blogg så är det för att det har blivit något fel och jag vet inte hur man fixar det så om något konstigt händer så är det därför :(

Bästa

HAHAHAHAHAHA så rolig!



Tävlar

Tävlar om att vinna Katerina Janouch's böcker på nicole's blogg.

Tryck på bilden eller HÄR för att vara med du med!

Ben & Jerry

Nu ska jag äta ben & Jerry och spela med andra ord med familjen

Imorgon så har jag studiedag så då kanske jag ska ner på stan :)


Glömt bloggen

Förlåt men jag har helt glömt bloggen idag. Men jag har i alla fall varit med olivia och spelat mariokart och suttit vid datorn :)
Men nu sitter jag inne på mitt rum med syrran och lyssnar på musik och hon spelar spel på min mobil.
Snart så ska vi till affären och köpa Ben & Jerry :D så gott!

Hemma

Kom hem för någon timme sen och på den tiden så har jag hunnit äta,bada och sitta vid datorn. Men jag bloggade en gång igår men det var något som inte funkade med blogg.se appen men varför jag inte bloggat är ju för att jag har varit i stallet hela helgen så det har varit lite svårt att hinna med att blogga också. Men i alla fall så har jag haft bästa helgen med kompisarna i stallet men det är ju så kallt så jag är fortfarande helt röd i ansiktet och det känns som om hela ansiktet brinner :(
Men igår så åt vi Tacos, spelade snöfotboll och kollade på film och idag så har vi tolkat (åkt pulka bakom hästen) och typ rullat runt i snön :)

Men som jag lovade i inlägget som alldrig kom upp så skulle jag visa bilder :D
Bilder tagna med min Iphone 4s

Blogg.se

Vad tycker ni om nya blogg.se?
Själv så tycker jag att det är mycket finare än det var förut!

2012 och godnatt

Ska gå och lägga mig nu men den andra filmen jag såg var 2012. Jag hade faktiskt inte sett den förut som många andra jag känner har. Men nu har jag i alla fall det. Jag tycker att den var jättebra den med. Den får 4/5 och den är verkligen värd att se!
Men nu ska jag sova. Godnatt ♥

Something borrowed

Har precis kollat på something borrowed som var jättebra! Jag älskar verkligen käsrleksfilmer så den var väldigt bra. Den får 4/5 av mig :) Kolla trailern där nere ↓
Men nu så ska jag laga Tacos och sen ikväll så blir det en ny film och godis :)
En låt som är med i filmen och den är jättebra!

Vinnaren av dagens blogg

Jag glömde att lotta ut en vinnare till dagens blogg igår så jag gör det nu!
Vinnare av dagens blogg blev:



Den här bloggen ↑ En jättefin blogg som ni verkligen borde kolla. Klicka på bilden eller HÄR för att komma till hennes blogg.

TGIF

Idag är det fredag yaaay :)
Ska inte göra så mycket idag men kanske ska ner på stan om jag lyckas övertala mamma hehe. Men jag slutade för 40 min sen och har varit hemma sen dess.

I helgen så ska jag på till stallet från lördag till söndag. Vi ska inte direkt rida så mycket på grund av all snö. Men vi ska vara med varandra och ha kul :D Så då kommer jag träffa mina kompisar som jag inte har träffat på en månad. Fattar inte att vi inte har träffats på så länge :/

Men nu ska jag städa mitt rum innan jag åker till mamma. Smell ya later



Länkbyte?

Någon som skulle vilja göra länkbyte med mig?
I såna fall så kommentera bara att du skulle vilja så fixar vi det!
Sen så vill jag också påminna att om ni har några frågor till mig så tryck bara på våga fråga! knappen efter varje inlägg. Det är den lilla blå knappen till efter varje inlägg till vänster. Var inte rädd att fråga och ingen fråga är för dum och jag svarar alltid!
Sen om ni skulle vilja kontakta mig på annat sätt så kan ni mejla mig till [email protected] :)

Sorry


feather extensions

Skulle verkligen vilja göra feather extensions nu i vår. Jag vet att det var mer "inne" förra året men det blev aldrig så att jag fixade det eftersom att jag vill göra det i salong. Älskar verkligen fjädrar speciellt i håret. Det är ganska billigt ändå. Det är i alla fall inte så dyrt. Men jag vet inte riktigt var man kan göra det.
Någon som vet var man kan göra det i stockholm eller i södertälje. Skulle vara jättebra om ni visste ♥



H&M home

Är det bara jag som älskar inredning? Älskar att kolla på kuddar i affärer och ibland så får jag bara för mig att jag vill köpa en kudde. Skulle verkligen vilja fixa mitt rum och köpa jättemånga kuddar och såna saker.


Gillar verkligen H&M home's saker och vill ha en massa kuddar. Mest gillar jag dem här ↓ och alla kostar från 29:50 :- till 149 :- vilket är perfekt. Många har jag märkt gillar att matcha alla saker som typ vitt och svart, blått och vitt och sånt men jag gillar inte det så mycket utan jag gillar att missmatcha allt. Typ som lila med guld med grönt med rosa. Ja ni fattar. Men i alla fall så har H&M väldigt många fina saker så det är bara att klicka »HÄR« för att komma direkt till deras H&M home online shop.

Örhänge

Var nyss nere på stan och kollade efter skor och jeans eftersom jag bara har ett par jeans nu eftersom att dem andra har gått sönder och sen så har jag bara converse och det är inte så varmt nu på vintern. Men jag hittar ju inga skor. Man kanske får vänta till nästa vinter ändå :(
Då ska jag nog önska mig ett par uggs från pappa eftersom att han ska till australien och det är billigare där. Det tycker jag i alla fall att han kan gör eftersom jag tydligen inte ska få följa med till australien. Skulle verkligen vilja åka utanför europa! Men nej det får jag inte men jag klarar mig ganska bra bara om jag får ett par uggs.
Men jag hittade i alla fall ett par korsörhängen från ur & penn för bara 20 kr :D

Here is to the heartbreakers

En av dem finaste låtarna jag hört på länge. Lyssna bara på texten!
So here’s to you, the heartbreaker
who was so good at hiding
all the evidence of your pretending.
All along who was I kidding?
And now for you, the heartbreaker
who was so good at keeping me around
while still keeping my confidence down.
Well you’ll never own me.
You’ll never even have me.

Kul -.-

Ja här har man det ju jättekul. Sitter utlåst i kylan och ingen kommer hem förän flera timmar. Smart Malin smart -.- I alla fall så har min dag varit väldigt skön. Har bara haft några lektioner och vi slutade kl 13.00 istället för 14.30 :D Inte för att det hjälper mig så mycket nu när set ändå bara slutar med att man sitter utlåst och har inget att göra. Men något får jag väl göra för att underhålla mig själv :S
Några tips?



Ingen bild har kunnat förklara mina känslor just nu som den här bilden ↑

True story


Påminnelse

Ni glömmer inte bort att vara med i veckans blogg va?!
Tryck »HÄR« för att komma till inlägget.



Julklappar

Ja som sagt så är ju jag och mina kompisar väldigt sena med julklappar eftersom att Linda har varit i USA i en månad så vi har inte kunnat göra det förän idag. Först så skulle vi ju ha firat alla tillsammans hemma hos någon men vi orkade inte så vi bestämmde oss för att göra det i skolan istället. Så vi tog med oss det idag.
Jag fick i alla fall:
1. Paris Hilton-Fairy dust parfym
2. Adidas- Floral dream
3. Rött nagellack
3. Läppbalsam


Tack tjejer! ♥

Snögubbe

Jag slutade 1 idag och gick direkt hem.
Jag fick ett ryck förut och kände att jag ville bygga en snögubbe så jag tog på mig typ alla kläder jag hade och gick ut. Men det gick inte att bygga en snögubbe så jag rullade runt i snön och gjorde snöänglar.
Men nu så ska jag nog kolla på film och sen ikväll så tror jag att jag ska träna :)

Tips!

Kollade lite på kläder på nätet och hittade den här snygga blusen ↑
Åhh vill ha! Finns i blå, vit och puder färgad.
Du hittar den på VILA

Stugan

Kom nyss hem sfter att ha varit i stugan och kollade så att inte taket ramlat in på grund av all snö som kommit dem senaste dagarna haha. Vi skulle typ mäta hur tjock isen var men det fanns ju ingen is. Men vi matade i alla fall fåglarna och sen åkte vi hem.
Idag ska jag inte göra någonting alls. Spännande liv jag har.



Ni kommer väl ihåg att vara med i Veckans blogg va? Annars tryck »HÄR« och så kommer ni till tävlingen.

Sims hela dagen

Jag vet att jag inte bloggat men jag har spelat Sims hela dagen. Det spelet är beroende framkallande. Men någon gång ikväll så får vi besök.

Hur har ni haft det idag då? ;)


Sims

Vaknade för någon timme sen och nu spelar vi Sims och äter godis från igår :)

Men idag ska jag inte göra något speciellt. Jag tror i alla fall att Tilda ska hem någon gång vid 13.00-14.00.


Click

Jag skulle ju först sova hos Tilda men det ändrades och hon ska sova hos mig istället.
Vi har inte gjort så mycket annat än att spela sims och kolla på tv. Just nu kollar vi på en film som går på 3:an som heter click. Jag har sett den förut och den är verkligen jättebra. Jag är jättekänslig för sorgliga filmer så jag har gråtit jätte mycket. Fast ändo lite för att vara mig haha. Men i alla fall se filmen om ni inte har gjort det!
Någon annan som också ser filmen just nu och har börjat gråta?

Versace for H&M

Versace har ju sammarbetat med H&M förut och nu så gör dem det igen. Men den här gången en lite vårigare kollektion. Jag vet inte riktigt om jag gillar kläderna. Vissa är snygga men vissa fattar jag inte alls hur dem tänkte. Till exempel mönstret som dem använt den här gången tycker jag inte alls var snyggt.
Vad tycker ni om kläderna?

Thank god it's friday

Idag är det fredag :D

Följde med Tilda hem från skolan och har köpt godis och ska snart spela sims (beroende). Men vi får se om jag sover hos henne eller inte.

American Dreams


Kom nyss hem

Nu: baka


Skolan

Skolan var rätt najs. Vi hade tema-dag och skulle testa hur det var att ha ett funktionshinder. Vilket betyder att vi till exempel skulle skulle spela basket med en arm och prata lite om vad dyslexi, ADHD, ADD, dyskalkyli (stavning?) är.
Jag var i alla fall i bästa gruppen med Tilda, Sara, Cassandra och Eve :)



Veckans blogg

Tänkte att jag kör med veckans blogg den här gången istället för dagens blogg.
Allt du behöver göra är att kommentera "jag är med" för större chans att vinna kan du också länka mig i din blogg. Men ni måste ju såklart skriva i kommentaren då att ni har länkat mig också så att jag vet :)

missselfridge.com

Älskar den här klänningen ↑ men jag kan inte bestämma vilken som är finast.
Vilken tycker ni den orangea eller blåa?

Taylor Swift's stil

Du hittar klänningen »HÄR«
Har ni någre tips på olika kändisars stil jag kan göra så säg till! :)

Photoshop

Jag vet att bilden inte har något med inlägget att göra. Men jag har i alla fall hållt på med photoshop hela kvällen. Nybörjare på allt som har med det att göra som ni kanske ser hehe.

Jaa det tog en stund

Ser ni direkt? för det gjorde inte jag
Okej jag ska göra det lite lättare killen har inte en lila tröja på sig. Fattar ni nu?
Ja om ni fattade direkt så borde ni få ett pris. Själv satt man ju i typ en timme och försökte fatta :S

This years motto


så bra

Och så är han ganska söt också ♥

Finaste

Finaste bikinisarna! ska köpa en men vilken är snyggast?
Sen finns det mååånga fler jag vill ha och dem hittar du »HÄR«

Tävlar

Tåvlar om ett mobil-skin från weskins
Tävlingen hittar du »HÄR«

Tatoos is not just inc on skin, it's a chapter from our book, that we shared with the world.


Austin Mahone

Känner ni julkänslan i videon? ↑
Det gör i alla fall inte jag. Ingen snö inget speciellt juligt förutom låten.
Men han är i alla fall ganska söt :)

Vampire diaries

Vet ni hur lycklig jag blev när jag såg att micke hade fixat så att jag kunde se det nyaste avsnittet av vampire diaries?! Kan inte förklara hur glad jag blev.
Så jag har alltså kollat på vampire diaries hela kvällen. Men nu blir det nog Jersey shore :)

Har ni några tips på tv-serier jag borde se?



Hollister

Så snygga! Vill ha
från: Hollister

Kladdkaka

Skolan var skit skön idag för mer än halva klassen spelade volley 6:an så vi var bara 10 personer eller något.
Men vi lyssnade på musik och gjorde bildspel (läs alla gjorde bildspel förutom Linda och jag)

Men nu ska jag baka kladdkaka :D



I'm in love


Fattar ni?

Sämsta reklamplaceringen någonsin!

Lycklig!

Träffade Linda idag!! :D
Har inte träffat henne på ungefär 5 veckor så jag är så glad. Imorse så skulle hon få skjuts till skolan och Tilda och jag stod där och väntade innan vi började. Jag lovar vi attackerade jätte många som gick förbi för att vi trodde att dem var Linda och Jennie heheh.
Älskar dig Linda du är verkligen min bästa vän och jag kommer aldrig låta dig lämna mig igen!

Pretty little liars

Har kollat på pretty little liars hela kvällen och därför inte bloggat. Men det är verkligen så bra!

Tävlar om en bikini!

Tävlar om en bikini som nicole lottar ut. Den är jätte snygg och jag skulle verkligen vilja vinna.
Likadan bikini som på bilden. Tryck på bilden ↑ eller »HÄR« för att komma till inlägget.

Heat

Älskar beyoncé's parfym! Den luktar jätte gott och är verkligen ett tips :)

Hemma

Åkte imorse eftersom att det tar typ 5 timmar att åka men nu är jag hemma :)
Jag har inte gjort så mycket i helgen utan har mest varit med släkten.

Småland

Idag så skulle vi först kanske åkt till kalmar men Johanna och jag vaknade så sent så vi gjorde inte det.
Istället så kollade vi på när våran kusin scott spelade innebandy-match. Jag vet faktiskt inte om han vann eller inte :S
Sen på kvällen så var morbror och kusinerna här och fikade lite. Men dem åkte hem för några timmar sen och jag har precis sett en jätte bra film på 5an? Den heter i alla fall 2 pappor för mycket.

Men imorgon så åker vi ju hem eftersom att det är skola på måndag och då kommer Linda :D

Men nu ska jag kolla på gladiatorerna och äta cheeseballs mums ♥

image description

See you later alligator


Simona Lizza



Denna ↑ söta tjej heter Simona och hon behöver hjälp att få mer läsare på hennes blogg.
Hon har en grymt fin blogg som jag har följt jätte länge!
Så klicka på bilden ↑ eller klicka »HÄR« för att komma till hennes blogg!


Mormor och morfar

Nu är vi hemma hos mormor och morfar och har precis öppnat julklappar. Bloggar från mobilen just nu så jag visar senare vad jag fått.


Tom tits

Kom hem för en stund sen. Vi jobbade inte i skolan på hela dagen utan vi var på tom tits som är ett experiment ställe. Men vi hade ingen lektion där utan vi bara dansade dansmatta :)
Men det är ju jätte halt ute nu. Det är helt sjukt! Det är ett under att jag inte ramlat än.
Men som jag skrev förut så brukar jag inte ha så otur på fredagen den 13:e men idag så hade jag det. Jag har ju lyckats tappa bort mina nycklar och jag är alltid först hem så jag försökte nå både mamma och Johanna men ingen svarade så jag gick ner till centrum med Jennie för att jag hade ingen lust att vänta i skolan. Men sen så ringde jag johanna igen och då svarade hon och jag fick låna hennes nycklar (tack syster ♥). Men nu är jag i alla fall hemma.
Men snart så kommer mamma och hämta mig för vi ska åka till småland över helgen och fira jul med mormor och morfar. Vi har inte haft tid med det innan så vi är lite sena :P
Men nu känns det som om jag har skrivit en hel bok så jag ska nog sluta nu.



Bild tagen från min iphone på väg till tom tits ↑



Länkbyte!

Med den här söta tjejen som heter Amanda. Hon har en jättefin blogg och ni borde kolla den! :)
Tryck på bilden ↑ eller »HÄR«

Dagens snygging!

Stephen colletti ♥



Kolla bara på honom!

Fredag den 13:e

Idag så är det ftedag den 13:e. Jag har faktiskt aldrig haft mer otur än vanligt på fredagen den 13:e (peppar, peppar ta i trä). Men brukar ni har mer otur är frågan?

Vinnaren av dagens blogg blev...

Clara! Hon har en jätte bra och fin blogg och jag läser den varje dag. Ni borde verkligen kolla in hennes blogg för den är grym! Tryck på bilden ↑ eller »Här« för att komma till hennes blogg!

Hemma

Kom hem för ungefär 2 timmar sen. Emma och jag spelade mest spel på våra mobiler och lyssnade på musik och sånt. Hon har fått mig att börja spela en massa olika konstiga spel som jag inte änns kommer ihåg vad dem heter.
Men nu har vi i alla fall ätit och kollar som sagt just nu på hockey, hockey, hockey!
Okej jag tror ni fattat
Men snart så ska jag lotta ut vinnaren till Dagens blogg och jag ville bara säga att jag alltid väljer slumpmässigt!



Men nu har jag en fråga:
Har ni några tips på några gratis appar som jag borde ladda ner? :)

Hockey+Cola

Kollar på hockey med the family och dricker cola. Finns det någon bättre dricka än cola?!
Det är Luleå-Brynäs. Jag har ju egentligen hejat på SSK sen jag var jätte liten men nu när Pappas fru Maries barn spelar i Luleå så blir det mest det som vi kollar på. Så heja Luleå!
Håller tummarna att dem vinner.
Lukas Kilström ↑

Om ni undrar varför han har SSK kläder på sig så är det för att han har spelat i SSK för inte så länge sen.

Tips på tjejfilmer

Några tjejfilmer som jag gillar är:
Freaky friday
27 Dresses
Love actually

www.partystuff.se

www.Partystuff.com är en hemsida där du kan köpa färgade linser, partyspel och en massa andra roliga saker.
Så gå in på www.partystuff.com eller tryck på bannern där nere ↓

Emma

Är hemma just nu och kl 16.00 så kommer mamma och hämtar mig hos pappa och lämnar mig sen hos Emma eftersom att mitt busskort har gått ut :(
Men vi ska vara hos henne och göra något. Vet inte vad :P
Hade ingen bättre bild

Dagens blogg!

Tänkte köra på dagens blogg igen!




reglerna:

Skriv "Jag är med!"

MEN för att få en större chans att vinna :

Skriv i din blogg + länka oss! / eller länka oss på facebook.

Följ oss via bloglovin!

 

Jag drar ut 1 vinnare den här gången och kanske blir det just du?!

Jag drar vinnaren ikväll :)

 



ZzzZzz

Nu ska jag sova eftersom att det är skola imorgon :(
Men efter skolan så ska jag vara med Emma.
Emma till höger ↑

Tjäna pengar på din blogg

På adsettings.com så kan du registrera din blogg och börja tjäna pengar.
Man registrerar sig och sen så klickar man på annonsörer,och där kan du välja vilka sidor/prudukter du vill skriva om.

Så bli medlem på www.adettings.com

Cupcakes

Jag som både älskar att göra och att äta cupcakes har bästemt att jag ska baka såna här någon gång ↓
Sötaste cupcakes eller vad?!
Bilder från: weheartit.com

Saw 7

Kollade nyss på saw 7 med min syrra och Jennie. Skit läskig!
Man känner ju att några i alla fall kan få leva men nej alla ska dö -.-
Fast måste säga att the ring fortfarande är typ dubbelt så läskig. Så om man blir rädd lätt så se inte the ring!

Men snart hade jag tänkt städa mitt rum (hur det nu ska gå).
Imorgon så ska jag väl vara med en kompis också :)
Men mitt i allt så tänkte jag att vi kör på en låt som jag älskar men inte hört på länge.

Titanium

 

 


Med Jennie

Är med Jennie idag igen.
Vi gjorde inte så mycket i skolan utan ritade och gjorde bildspel och sånt :)
Snart kommer Linda hem från usa yaay :D
Men just nu så sitter jag och jennie och kollar på tv, sitter vid datorn och lyssnar på dubstep och Puped up kicks

Läskigt

Ni vet dem där nagellacken jag bloggade om förut?!
Jag satt i skolan förut och skulle spela matte spel på min dator och då kommer den här reklamen upp från Nelly.se
Och det läskiga är ju att det var just dem nagellacken som jag bloggat om.

Statistiken...

...Har blivit mycket bättre dem senaste dagarna när jag har bloggat ordentligt :)

Nagellack från O.P.I

Jag skulle verkligen vilja ha några nagellack från O.P.I just nu. Så fina!
Det är bara synd att dem kostar 150 :- st :(
Men ska i alla fall köpa minst ett nagellack där ifrån när jag har råd för just nu är jag pank
Men det är i alla fall ett tips från mig om ni har pengar!
O.P.I har ju olika nagellacks kollektioner eller vad man ska säga och till exempel den blåa heter Last friday night som Katy Perry's låt.

Dubstep

Kom hem för en halvtimme sen från träningen.
Det kändes som om jag skulle ramla ihop när som helst för att jag var så trött :(
Just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på dubstep. Har blivit beroende haha. Men man blir glad av den musiken!
Snart ska jag måla naglarna (känns som om jag gör det hela tiden) och så ska jag väl kolla på tv eller något.
image description

Dampig.se

Känner mig lite dampig just nu. Jennie och jag lyssnar på dubstep och dansar fuldansen HAHAHA.
Damp, damp, daaaaamp.



HAHAHAHAHAHA

Jag imorse ↑ HAHAHAHA
Tryck här!

Running like a ninja, when your laptop displays 10% battery

Är med Jennie just nu. Vi sitter och lyssnar på musik och ja gör inte så mycket alls.
Hon sitter och tar kort på sig själv på min mobil :P
Känner att rubriken verkligen passade in i det jag skriver (not)

iphone skal

3 st iphone skal jag vil ha just nu:

vadå skola?!

Jag sov typ bara 1 timme på hela natten. Samanlagt. Men det gick inte jag försökte i flera timmer men sen någon gång runt 5 så gav jag upp och spelade tempel run på mobilen. Det känns som om jag börjar bli förskyld usch.

Men snart ska jag klä på mig och sen blir det skola!






Teenager Post

So true!

Vänner

Kollar på vänner medans jag målar naglarna. Har precis badat och ätit mat. Nu har jag ingen huvudvärk yaay :D
Imorgon så är det ju skola :( Känns jätte tråkigt och jag vet att jag aldrig kommer kunna somna så jag kommer inte orka gå upp på morgonen buhu. Sen så ska vi ha idrott direkt på morgonen. Orkar inte.
Jag imorgon ↑

Länkbyte

Med den här söta tjejen som heter Clara ↑
Värt varje klick! Klicka på bilden eller tryck »HÄR«

Huvudvärk

Skulle ju egentligen ha tränat idag men jag har huvudvärk så jag orkar inte. Ska nog snart bada och göra hårinpackning och sånt. Senare ikväll så ska jag nog se Julie & Julia för det är den enda filmen som går på tv vid den tiden som jag inte sett. Men jag kanske kollar på brudens bäste man eller något istället.

Gästbloggning bitches!

Cha cha fellas, jonis galonis här!
Tvingar min syster att Tittar på film med mig nu då. Den här gången blir det saw 3!!!
Och jag vill bara påpeka att hon tidigare i förra inlägget gjorde ett falskt uttalande om att jag skulle vara för feg för att titta själv... Pufft... I'm boolet proof!! Stenhård osv.....

Men nu har jag min chookladis iaf, så värt den långa låååånga vägen :d happy , High on life, eller något sånt


There is no place like home

Kom nyss hem. Vi åt på Nancys och dem har typ godaste maten! Köpte julklapp till Jennie och Tilda men kan inte visa vad jag köpte eftersom att dem läser min blogg.
Sen när jag skulle ta bussen hem så ramlade jag över en tjej på bussen när jag skulle sätta mig. Typiskt.

Men just nu så läser jag olika bloggar och kollar på paranormal activity 3 eftersom att Johanna tvingar mig att se den för att hon inte vågar själv. Men den är ju skiiit läskig!
Det läskigaste är ju inte vad som händer utan det är ju det att det är handfilmat och att det inte är några skådspelare. Klarar inte av skräckfilmer så läskigt!
Men resten av dagen så ska jag nog träna och kolla på film och sånt
(känner att jag kollar på film lite för ofta)






Stan idag

Ska snart åka ner på stan och möta Tilda där. Vi kanske ska äta där men jag vet inte.
Bloggar senare
Tryck på bilden för att komma till hennes blogg ↑

Oj

Märkte nu att förra inlägget blev fel!
Det var ju inte sista inlägget för dagen det var ju första.
Man glömmer helt enkelt tider datum och dagar när man är ledig jag trodde ju att det var fredag idag men fick sen veta att det var söndag. Måste bli bättre på det där med dagar...

Sista inlägget

Sista inlägget för idag. Ska snart sova.
Men imorgon så ska jag i alla fall vara med Tilda. Vi ska åka ner på stan och köpa julklappar till varandra hehe.
Sen på tisdag så börjar ju skolan. Lite jobbigt men ändå ganska kul för då kommer jag ju träffa alla mina kompisar i klassen som man inte träffar så mycket på lovet. Så att börja skolan låter ändå inte så dåligt för mig :P
Godnatt! ♥






Australia

Kollar på australia. Jätte bra film och den är verkligen värd att se.
Det är en sån där film man måste se innan man dör!
Kan inte direkt förklara vad den handlar om men se trailern så förstår ni nog.





Flabb

Läste det här på en blogg: majasfotoochmode.blogg.se satt och garvade för mig själv när jag läste det först och läser det igen och igen om jag har tråkigt :D
Bajs filmtitlar ↓



När lammen bajsar
Arn - Tempelbajsaren
Bajs hard
Bajs hard 2, A.K.A Bajs Harder
Bajs hard with a vengence
Lilla bajset på prärien (TV-serie?)
Grabben i bajset bredvid
Hitta bajs
Oldbajs
Harry Potter och de vises bajs
Harry Potter och hemligheternas bajs
Harry Potter och bajset från Azkaban
Harry Potter och den bajsande bägaren
Black Bajs down
Sunes Bajs eller Bajsets sommar
Wrong bajs
Running Bajs
Natural born bajsers
Jurassic Bajs
Ace Ventura Bajs detective
Ace Ventura den bajsande detektiven rider igen
Det sjätte bajset
Det sjunde bajset
Bruce den bajsmäktige
Taxi bajs
Bajs of New York
American Bajs
Million dollar bajs
The usual bajs
Death bajs
Låt den bajsiga komma in
Bajsing for Columbine
Bajsa 4 ever
There will be bajs
Ett hål i mitt bajs
Smokin' bajs
Indiana Jones och jakten på den försvunna bajskorven
Indiana Jones and the temple of bajs eller and the bajs of doom
Indiana Jones The last bajs
Indiana Jones och kristallbajskorvens rike
Funny bajs eller Bajs game
Bajsonligan bajsar upp igen
Bajsonligan och deras största bajs
Lilla Bajsonligan och bajskuppen
Lilla Bajsonligan på bajsiga linan
Dead bajs
Planet bajs
Ichi the bajser
Edward bajsorhands
Bajs club
Some like it bajs
Once upon a time in bajs
The green bajs
The bajs hunter
Into the bajs
Bajsspotting
B för bajsnödig - V för Vendetta
Lock stock and two smoking bajskorvar
Bajs from Iwo Jima
Good Will bajsing
Lesbian bajs killers
Guds bajs
Bajs and furious
Lords of Bajstown
Billy Bajs
Bajs and Kiss in Las Vegas
Monster's Bajs
My bloody bajs
Bajs Booth
Requiem for a bajs
The bajs next door
The Texas Bajs Massacre
I am Bajs
This is Bajs
Zack and Miri make a bajs
Tropic Bajs
Bajset på Elm Street
Agent 007 med rätt att bajsa
Agent 007 ser bajs
Bajsfinger
Bajsbollen
Man bajsar bara två gånger
Bajsfeber
Live and let bajs
The man with the golden bajs eller Mannen med den gyllene bajskorven
Älskade bajs
Moonbajser
Ur bajsig synvinkel
Iskallt bajs
Tid för bajs
Tomorrow never bajs
Bajset räcker inte till
Bajs another day
Casino bajs
Benjamin Buttons bajsiga liv (Benjamin "Butthole's" bajsiga liv)
Bajskorv 1,2 och 3 strypt - Linje 123 kapad
Dr. Bajslove or: How I learned to stop bajsing and love the kiss
Bajs now - Apocalypse Now
Rädda bajsige Ryan
2001 a bajs odyssey
Hotel Bajs
No bajs for old men
Blade bajser
Kan du bajsa Johanna?
Bajs of Brian
Bajsa med vinden
Bajs story
The day the bajs stood stil

We heart it

Weheartit.com/mbella99

Söndag-vilodag

Idag har jag inte gjort något utan har mest varit hemma och kollat på film och så :)


Kläderna jag köpte

Klänningen: topshop 399:-

Toppen: urban outfitters 139:-


I wanna go around the world

Åh vad jag känner att jag vill resa nu. Åka någonstans jag aldrig varit förut och åka på äventyr. Någon gång i livet så ska jag hoppa bungyjump, klättra i berg, åka skidor i alperna, åka på semester till någon ö och bara vara. Jag skulle vilja åka på en spontan resa till första bästa ställe, jag vill bo utomlands, jag vill lära mig italienska flytande. Det finns så mycket här i livet jag vill göra.
Jag vill leva livet fullt ut. Leva det som om varje dag vore min sista.

 


Facebook

Alltså nu måste jag bara fråga! Varför ändrar alla sina facebook till rosa,grön, orange m.m?
Det är virus!

Ett tips: Om du är lättskrämd (som jag) tryck inte på såna länkar som det står typ "livet som ful" och "facebook ska läggas ner"
Ingen skulle döpa sin blogg till livet som ful och facebook skulle aldrig läggas ner för det är för viktigt för alla och dem tjänar pengar på det.
Så nu vet alla att ni kanske borde tänka efter lite eller fråga någon först om sånt innan ni gör det.





Lite roligt att allt kretsar kring facebook :))



Stockholm och gäster

Kom nyss hem från Stockholm. Vi kollade på kläder i gallerian och några andra ställen. Vi åt på pizza hut efter vi hade kollat några timmar. Jag köpte en skolavslutnings klänning (jag vet att det är lite tidigt) och en jätte fin tröja på urban outfitters. Jag visar senare hur dem ser ut.

Men om någon timme så får vi fler gäster som ska äta middag hemma hos oss.


Stockholm imorgon

Imorgon så ska vi till stockholm och kolla lite :)
Måste köpa julklappar till kompisarna. Vi är lite sena eftersom att Linda är i USA.

Saknar dig Linda! känns som en evighet tills du kommer hem även fast det bara är 9 dagar kvar. Känns jätte jobbigt att behöva gå i skolan utan dig dem första dagarna men som sagt 9 dagar kvar. Saknar dig bästis! ♥

Home sweet home

Vi var ju nyss på bio och först så skulle typ alla se stig-helmer story men sen så ändrades det så jag mamma, Anna och Nils såg real steel istället. Den handlade typ om robotar som boxades och jag trodde faktiskt först inte att den skulle vara bra men den var faktiskt det! Det var typ jag mamma, Anna och en massa tonårs killar :P
Men den är helt klart värd att se! Jag ger den 4/5.

Telge hus

Vi skulle först typ till något museum men sen blev det inte så så vi tog en promenad vid Telge hus och kollade lite. Ikväll så ska vi till heron och gå på bio :)


Stan

Lite bilder från igår med Emma och Nils (lite svårt att ta bilder på dem när dem kollar bort)


Gick inte -.-

Jag vet att jag inte bloggade igår men det gick verkligen inte! Men jag får väl blogga mer idag :P

Gick inte...

Att blogga förut men jag är nere på stan och kollar lite men jag bloggar senare


Gavin Degraw

1 sak ni inte visste...
Är att 1 februari så ska jag och Linda till stockholm och se Gavin Degraw!! :D
Gavin Degraw sjunger i one tree hill och har varit med i ett avsnitt. Han sjunger verkligen sjukt bra och jag längtar verkligen!





One tree hill igen

Kollar på one tree hill igen. Såg 13 avsnitt igår och nu har jag snart sett hela säsong 1.
Ska äta snart och sen ska jag baka så att jag har någonting att göra.

One tree hill

Jag vet att jag inte bloggat så mycket alls idag men jag har kollat på one tree hill :P

Mammas kompis var här på dagen så vi fikade lite med henne och sen så har jag tränat också.
Men one tree hill är verkligen bäst och ni borde se det någon gång!

Skillnaden

före ↑

efter ↑

 

Ingen stor skillnad jag vet och speciellt inte på bil :P

 

Det är större skillnad i verkligheten!


Kort morgon inlägg

Idag så ska jag nog inte göra så mycket. Kanske vara med en kompis :P
Gud vad jag längtar till sommaren nu! ↑

blogga?

Jag vet att jag inte har bloggat idag men jag har tonat håret, spelat mario kart och dansat just dance 3. Sååå jag har inte haft lust...
Men jag visar hur det blev med håret imorgon för nu ska jag soova ♥

Stan med mamma

Ska snart åka ner på stan med mamma och syrran och kolla på kläder på rean men jag bloggar senare!


Love, wedding, marriage

Idag så har jag bara hemma och ätit cheesecake och kollat på film. Såg love, wedding, marriage som var jätte bra och Kellan Lutz som är med i twilight som Emmett är med :)

ZzzZzz

Vaknade för någon timme sen. Tror aldrig jag har sovit så här länge förut.
Igår så tittade jag och Tilda på film. Vi såg Crazy, stupid, love och charlie st. cloud.
Dem var jätte bra och ni borde verkligen se dem!
Idag så ska jag nog mest vara hemma för jag orkar typ inte göra något :P
Men vi ska kanske se någon mer film snart eller så åker jag väl hem.

Jay Sean ft. Nicki Minaj


2012


Godnatt...

Ska sova nu <3


Gott nytt år!

Gott nytt år alla bloggläsare!
Förra året 2011 har varit jättebra men det här året kommer bli BÄÄST!

RSS 2.0