Hemma

Kom hem för kanske någon timme sen. Ska som sagt försöka fixa mina bilder så att jag kan lägga ut dem. Såg någon annan oscars galan igår? Det var faktiskt väldigt tråkigt. Jag älskar verkligen mtv music awards, movie awards m.m för det är ju så kul men oscars galan var bara väldigt långtråkig. Men vi hörs väl senare.

Kalmar

Har varit i Kalmar med mamma och syster idag. Jag fick en t-shirt och en mobil-fick-halsband eller vad man ska kalla det. T-shirten var på rea och det var 3 för 2. Allt var från vila. Kan visa det imorgon :)


The civil wars


Cupcakes

Cookie monster fast rosa :)


Kusinerna

Har varit hemma hos kusinerna och ätit. Vi skulle först kanske ha åkt till Boda Borg men vi orkade inte. Imorgon så ska vi i alla fall till Kalmar och kolla på kläder och så. Jag har försökt att lägga upp bilderna som jag tog i torsdags men Johannas dator har inte funkat men när jag kommer hem på tisdag/onsdag så ska jag försöka igen.

Här finns det ingen snö heller och det är jättefint väder. Så skönt! Hoppas slasket är borta när jag kommer hem :)


Småland

Har ont i ryggen mår illa och känner mig bara väldigt deppig. Men nu taggar vi 4 timmars bilresa... Kul...


Words


Dagens snygging

Chris Pine i mitt ♥

This means war

Kom nyss hem från att ha varit på bio med syster. Vi såg this means war. Den var jättebra och så rolig. Mitt i filmen så råkade jag nysa och skratta samtidigt och ni kan inte ana hur roligt det lät.
Men i alla fall så borde ni verkligen se filmen för den var jätterolig. Den får 4/5 från mig!

En fråga förästen. Har ni någonsin börjat gråta när ni ser en trailer innan bion börjat? Det gjorde i alla fall jag. Började böla till trailern av titanic. Inte konstigt alls...


Fotat

Har fotat med min syster idag. Bilderna kommer imorgon. Godnatt <3


Disco

Varför jag inte bloggade igår var för att min klass och jag hade disco för lågstadiet och några i mellanstadiet. Vi tjänade faktiskt ganska mycket på att sälja godis och chips m.m. Sen så har vi ju också fått pengar till våran klass eftersom att vi hade mögel i våran barack i skolan (skolan byggs om så vi går i baracker) och fick byta klassrum några gånger.
Så nu har våran klass ganska mycket pengar för att åka på klassresa. Vi ska antagligen till slandön eller något sånt ställe. Slandön ligger typ i gnesta eller något sånt och man får hyra några stugor och en båt och det finns fotbollsplan m.m. Ska bli så kul!

Everybody hurts just a little to much, everybody hurts but it's never enough


Bigbrother

Har kollat på bigbrother idag igen. Brukar ni kolla på det och såg ni förra året? Jag ska i alla fall följa det iår men jag gjorde inte det förra året utan jag kollade bara lite då och då. Men i år så fattar jag inte alls varför det ska vara någon gravid med. Jag menar det är ju bara jobbigt för henne och dem som är med. Men jag tror i alla fall att det här året kommer bli bra också men jag tror nog att förra året ändå kommer ha varit bättre.

fettisdagen

Hr ni ätit någon semla idag eller har ni redan gjort det för länge sen? Jag åt faktiskt årets första för mig idag och det kommer nog inte bli någon mer i år för det är faktiskt inte sååå gott. Men det är ju också pannkaksdagen idag också. Men jag åt faktiskt inga pannkakor för jag visste inte det förän idag. Det är perfekt med såna här dagar eftersom att då får man något gott utan att behöva tjata så mycket eftersom att det är ju faktiskt idag så kan inte jag få . Fattar ni vad jag menar? :)

Tävlar

Tävlar om att vinna en bloggdesign av Alexandra Sundholm.



Tryck på bilden eller HÄR för att tävla du med!

Whitney Houston

Någon annan som kollar på Whitney's sista dagar? Det gör i alla fall jag. Jag älskade hennes röst och jag har alltid älskat henne. Så därför kör vi på en Whitney låt nu :)

Gratismakeup.se

En hemsida där du kan samla ihop poäng genom att besöka olika hemsidor. Det är helt gratis och när du har tjänat ihop minst 40 000 så kan man välja ett H&M kort eller Kicks kort och köpa vilket smink för. När man blir medlem så får man först 5000 i start poäng. Klicka på länken HÄR eller bannern där nere ↓ för att komma till hemsidan och bli medlem och sen är det bara att börja samla poäng.

Bio idag

Var på bio i dag med Pappa, Marie och min syster. Jag och Johanna (min syster) såg en gång i phuket. Den var rolig och bra och är väldigt värd att se. Den får 3/5 :)
Men annars så har jag inte gjort mycket annat än att kolla på film idag. Har ni gjort något kul?
Trailern ↓



The bodyguard

Såg ni också the bodyguard igår eller har ni sett den förut? Om inte så se den. Den gick på tv igår till minne av Whitney Houston. Den är jättebra och är en sån där film man MÅSTE se! Den får 5/5 från mig för den är verkligen jätte bra! Trailern ↓

jättebra.

Teenagerposts


Dear John

Efter skolan så åkte jag med bussen direkt hem och kollade på Dear John och åt ben & jerry (hade kvar från igår). Men sen så har jag ätit middag, tränat och slöat vid datorn. Micke ska nog ladda ner vampire diaries som jag kan se imorgon :D
Men har ni gjort något kul idag?



Super 8

Den var ganska bra inte jättebra men den var helt ok. Den får 3/5 från mig. Kolla trailern där nere ↓ om du vill veta mer!



Kvällen

Har ni fått några kort idag? Det har i alla fall inte jag (forever alone) haha :)

Men kvällen har varit bra. Jag har varit på möte i stallet och efter det så skjutsade vi hem Eve. Sen så kollade vi på super 8 och åt ben & Jerry (eller jag åt ben & Jerry). Men jag skriver imorgon hur filmen var för jag bloggar från mobilen just nu. Men vi har Internet igen :D happy! Nu ska jag sova och jag hoppas ni har haft en jättebra dag <333

Fina tjejer på bilden i stallet för några veckor sen.


Valentine's day

Idag är det alla hjärtans dag :) <333 ska ni göra något roligt idag? Själv så ska jag äta ben and Jerry och kolla på film i min ensamhet haha. Igår så var jag hemma hos Emma och hon fixade mina naglar. Men nu är jag i alla fall klar och ska snart åka till skolan.


Söndagen

Jag har inte haft internet på ett tag nu som ni kanske märkt. Men igår så var i alla fall jag, mamma och min syster på Skärholmen där jag köpte en blus, en ring och så fick jag några saker från mamma :) blusen är från vila och den kostade 179:-


Min dag

Jag var lite deprimerad i förra inlägget som ni kanske märkte. Men jag mår bättre nu :)
Idag så har jag i alla fall varit i stallet med kompisarna och Emma tog verkligen död på mig. Jag har ett gigantiskt blåmärke på min fot -.- Men jag har i alla fall lockat min systers hår och plattat mitt eftersom att vi har gäster hemma. Men kollar ni på melodifestivalen nu? Det gör faktiskt inte jag. Nyss gjorde jag det men sen orkade jag inte mer. Var Thomas di leva bra? HAHAHA men jag tycker i alla fall att Ulrik var bäst av dem jag såg. Men imorgon så ska jag nog träna och hitta på något kul gissar jag väl.
Bild: Min kompis Ellen, förra året eller något.

Words


Varför!?

Jag har väntat mer än ett år för att få se the vow och den skulle ju egentligen ha premiär idag men det gäller tydligen bara USA -.- Den går inte på premiär förän 4/5 i år och då har jag väntat ungefär 1 och ett halvt år. Någon som ska till USA och vill ta med mig?
Jag orkar inte med det här längre usch vill inte bo i sverige längre. Jag vill bara här ifrån. Men jag är ju bara 12 år (snart 13) så det är inte direkt så att jag bara kan flytta till USA utan jag sitter fast här i sverige. Jag vill inte mer. Jag har inte ens varit utanför europa. Det första jag kommer göra när jag fyller 18 och är myndig är att flytta här ifrån. Jag klarar inte att bo här längre. Jag har aldrig varit i just USA och jag kanske inte alls gillar det men jag måste i alla fall ifrån sverige. Jag måste bara bort.

Angels fly in the air tonight, And stars collide and the air's alive

image description
And what ever happened to the things you loved
And the songs we played, and the indian days
Whatever happened to the things you gave away?
Like Harold and Maude singing
Like Harold and Maude singing

I was waving as you drove away
The sunlight was falling
You were writing backwards in a dusty window pane

How you doin'

Om ni sett vänner (f.r.i.e.n.d.s.) så fattar ni haha ;)

Hemma

Nepp idag ska jag faktiskt inte göra ett thank god it's friday inlägg. Förvånade?
Men skolan var i alla fall helt okej. Vi hade nationellaprov idag också och jag tyckte i alla fall att det var mycket lättare än i onsdags. Men på måndag så tror jag att jag ska få veta vad jag fick. Man behöver 39 p för att bli godkänd och jag fick 38 i onsdags så jag klarar mig :)
Men på vägen hem så blir man ju självklart mulad av Philip och hans kompis. Men han ska få se! På måndag så ska vi ge igen hahaha :)

Men idag ska jag göra det jag gör typ varje dag. Kolla på film :D några tips?
Ska ni göra något kul idag?



Var bara tvungen ↑ ;)



hur jag står ut torsdagar

Många tycker ju inte om torsdagarna men på ett sätt så älskar jag dem. För klockan 20.00 varje kväll så är det once apon a time :D Jag känner faktiskt ingen som kollar på det men jag gillar det faktiskt. Men det börjar snart och imorgon är det fredag och sen är det helg :D

Flicka 2

Såg precis flicka 2. En av dem bästa filmerna jag någonsin sett. Det handlar om en tjej och en häst men man behöver inte gilla gästar för att gilla den här filmen. Om du är som jag så lär du gråta mycket också och den är helt klart värd att se! Den får 5/5 av mig! :)
storstadstjejen Carries liv vänds upp och ned när hon flyttar till en hästranch. Hon träffar vildhästen Flicka och de får ett speciellt vänskapsband till varandra




Sometimes I wonder how you don't go mad when you're so beautiful


F.R.I.E.N.D.S

Nu börjar vänner :D Bästa serien någonsin och har sett typ alla avsnitt åtminstonde 5 gånger var. Men det går klockan 19.30 på 5:an varje vardag. Ni borde verkligen kolla!

Länkbyte!

Med den här ↑ söta tjejen. En av mina bästa vänner och hennes blogg är jättefin och bra och ni borde verkligen kolla in den! Hon skriver om lite allt möjligt så hennes blogg är för alla :)
Klicka HÄR eller på bilden ovan ↑ för att komma till hennes blogg.

Orkar inte :(

Nu så ska jag efter att ha kollat på tv hela dagen och slöat så ska jag göra läxorna :(
Det ska vara historia, matte och två spanska läxor.
Någon som har spanska? Om ni har det har ni i sånna fall sett Pocoyó? Det gör i alla fall vi typ hela tiden och det är ett litet barn (som pratar spanska) som pratar så snabbt så att man inte fattar något. Sen ska man lyssna efter 5-10 ord som man inte förstår. Det är bara det att jag förstår ju inget alls, nada (vi behöver inte nämna att jag behövde slå upp vad inget heter på spanska)
Men nu får jag säga hej då och godnatt för det här blir väl mitt sista inlägg för dagen. See you later alligator


Är det bara jag som inte fattar?

Det var länge sen

Hallå igen :)

Nu har det ju varit ett tag sen ni fått höra något av mig. Men jag har helt enkelt levt mitt liv (kollat på film) och tagit en paus i 2 dagar. Men nu är jag back on track. Jag känner att min blogg ser ganska tråkig ut så jag ska se om man har någon snäll kompis som skulle vilja fixa det för själv fattar jag inget när det gäller design, header osv.
Men nu ska jag i alla fall se min favorit film (faktiskt inte twilight) The notebook eller Dagboken eller vad den heter på svenska. I'll be back soon ;)



Melodifestivalen 2012

Någon annan som kommer se på melodifestivalen ikväll?
Det ska i alla fall jag. Jag lär nog inte se det varje lördag men jag tänker ändå se första gången, finalen och så klart när det är eurovision songcontest (stavning?) Men jag känner att de som är med i år är såna som har varit med förut vilket är lite tråkigt. Men vi får väl se om det är några bra idag :)

Ida

Nyss så hade vi besök av Henkan, Fia och deras barn Ida. Vi har ätit soppa och morotskaka och lekt lite med Ida. Värdens sötaste bebis!




Tempel run

Är verkligen beroende av spelet tempel run och nu efter att ha spelat hela tiden hela veckan så har jag slagit mitt rekord :)


Green eyes


Bilderna från igår

Jag vet att jag skulle visa en video men det tog för lång tid att fixa men jag kanske gör det imorgon men jag tänkte visa lite bilder i alla fall. Dem är inte direkt jättebra men ändå.






Jag vet att sista bilden är en bild på en buss men det är hans turnébuss hehehe :)

Boktips

Fick den boken av mamma i tisdags och den är verkligen jättebra! Har läst typ 40 sidor och kan inte lägga ifrån mig den :P Den finns bara på engelska men det tycker jag är bra för att jag gillar mer att läsa på engelska. Det tar lite längre tid men det är värt det eftersom att jag tycker att det förklaras bättre än på svenska. Fast om man har svårt för att läsa på engelska så kanske det inte är den bästa idén.
Men den är i alla fall jättebra och ni borde verkligen läsa den!



Bästa kvällen!

Kom nyss hem från att ha kollat på Gavin DeGraw. Han var såå bra och jag och Linda hade det jätte kul. Men vi skrek så mycket så att vi fick jätte ont i halsen :P
Men jag tog i alla fall typ mer än 100 bilder men eftersom att det var så mörkt så blev dem inte så jätte bra men jag ska i alla fall visa dem som blev bäst!

Kommer kanske upp en video imorgon! :)



Gavin Degraw

Snart så ska Linda och jag åka till stockholm och göra vadå? Jo vi ska se Gavin Degraw! :D
Ska bli så kul. Om ni inte vet vem det är så är det en jättebra artist som sjunger i början av one tree hill.

Naglar

Jag gjorde mina naglar igår och för min icke talang så blev det ganska bra! :)


RSS 2.0